Christian från köket: "vad har Olivia på fötterna" Sofie från soffan: "vet inte men det låter lite kloffsigt!" ...


...sedan blev vi varse - pappas skinnhandskar funkar visst på fötterna med!


Kan inte annat än att älska min nya myshörna! www.emeliemagdalena.se - lägg det på minnet!


Olivia inviger nya frisören i Tallboda. Duktigt satt hon och blev klippt i bilen...


...och sen fick man välja färg på spray och Olivia valde rosa =)


Tjejerna kom på att det är vansinnigt roligt att springa allt man kan med dockvagnen...


...sen bytte dom plats och leken fortsatte!


På g till dagis!


Olivia och jag satt en solig kväll och byggde sandslott!


Om inte alltid så iallafall oftast brukar vi få vänta på pappa vid hans jobb, detta är en utav de 25863957425 gångerna =)


Min 30-årsdag började på Scandic och frukostbuffe med min kära!


Så här var det...

... i morse när Olivia Cecilia vaknade lite som på fel sida men ändå i mitten av mig och Crille... "Nu ä dä dax o vakna" säger hon först och fortsätter sedan lite mer gnälligt i stil med "ja vill gå ner nu!", "mamma vakna" och "pappa vakna". Det hela håller på nån minut och medan jag och Crille gnuggar sömnen ur ögonen händer följande: "Pappa!" följs av en ordentlig knuff från Olivia på pappa som redan ligger långt ut på sidan i sängen vilket medför att det dunkar till och pappa ligger på golvet. "Men vad GÖR DU?!?" utbrister jag lätt chockad och på vippen att bil irriterad, detta besvarar Olivia med en, vad jag tror kan kallas, liggande round-kick rakt över kinden på mig! Det är nu man tror att det är en dröm men man inser ju snart att det är det inte. Vissa mornar har guld i mun, andra bjuder på action likt vilken Arnold-rulle som helst! Godmorgon säger vi nu och passar på att önska er alla en trevlig dag!

/Olivias mamma

Min underbara dotter sjunger för mig! Ensam på scenen!


Christian leder födelsedagssången


Min älskade syster! Som i vanlig ordning ställde upp till max och bidrog till en underbar dag!


Kanske det finaste paketet...


Färg färg färg...


Kära sambo deltar i det Konst(iga) uppdraget han själv arrangerat!


Konst(igt) uppdrag!


30-årspresent från min älskade Christian! Dessa fantastiska örhängen från Thomas Sabo...


...och denna underbara ring!


30+

Jamen då var det väl ca 1 månad sen jag skrev och i vanlig ordning har det hänt mängder med saker! Och denna gång en massa positiva saker såsom 30-årsfirande, bubbel i magen, barnafödande och könsdefineringar...

Jag har fyllt 30 och min födelsedag var helt underbar - detta tack vare de fina människor som gjorde min dag så fin. Stort tack till min älskade Christian som hade planerat och styrt upp början på dagen! Den lämnade inget att önska. Resten av dagen fick jag lyckligtvis spendera med min kära syster och på kvällen anslöt även närmaste familjen. Självklart var Olivia med redan från start när frukost på sängen serverades till skönsång!

Min 30-årsdag firades sedan för alla nära och kära vänner och släktingar den 23 april i Fornåsa bygdegård. Bilder kommer senare - jag kan bara passa på att säga STORT TACK till alla er som kom och gjorde min dag då så bra som den blev!!!

Det har börjat bubbla i magen och jag älskar det! Än så länge har jag dock inte känt några sparkar utanför magen (med handen på magen) och jag längtar med spänning =) Att jag inte har känt så mkt har fram tills i onsdags gjort mig lite orolig. I onsdags var vi dock på ultraljud - ett mkt betryggande sådant! Bebis mår prima och alla mått och omfång var precis som dom skulle! Vi fick också reda på om Olivia kommer att få en lillasyster eller lillebror... =) Men jag vill nog vänta lite med den informationen...

Våra kära grannar har nu äntligen fått sin dotter- Stella föddes den 2 maj! Välkommen säger vi!

Nu är det dags att sätta igång med frukost. Denna helg har vi inget bestämt eller planerat förutom lite hemmafix och jag älskar såna helger. Att det sen är blå himmel och solsken är som en söt välsmakande grädde på moset!

//Olivias mamma


RSS 2.0