Daddy goes north!

Måndag igen och ny vecka! Det går så otroligt fort tycker jag, snart så är det helg igen och gullungen är snart ett halvår...!!! Galet! =)

Helgen har varit jätteskön och trevlig. I lördags var vi hos Anna, Tompa och Mathilda i Tallboda och hälsade på och fikade. I November i fjol flyttade dom in i sitt nybyggda hus. Det var jättekul att träffa dom och särskilt lilla Mathilda som inte var så lilla längre... 3 år och hur fin som helst! =)  Efter besöket hos dom kunde vi inte hålla oss och åkte därför förbi Vårbrisvägen...efter som vi ändå var i trakterna.. =) Det blir sååå fint! Stod med leende på läpparna och tittade in genom alla fönster jag kunde och konstaterade att det i princip är klart invändigt nu, jag såg dock inte till någon fondtapet i köket...men den kommer väl. Jag längtar mer o mer till att få flytta in nu!

Idag åker far i huset till Sundsvall med jobbet och kommer inte hem förrän på onsdag kväll! Jag/vi kommer verkligen att sakna honom men man får försöka se det positiva i det med. Övning i att vara helt själv med Ollie i flera dagar och nätter, tillfälle att verkligen få sakna varandra och därmed få känna lyckan när vi ses igen, kul för Crille att få göra nåt annat än det "vanliga" på jobbet (utveckling) och möjlighet för min älskling att få besöka ett livs levande och riktigt Casino! =) Det blir nog bra, lite tomt, men bra!

Igår var det ju (tydligen) dags att ställa om klockan till sommartid. Detta var inte fam Johansson/Andersson riktigt med på. Trots att vi tidigare fått påminnelser från informerade människor i vår omgivning... Men vi blev dock påminda när vi trodde att vi hade 1 timme på oss att leta skor till Crille men fick vända i dörren till butiken då dom stängde... Vi förstod givetvis inget de första sekundrarna då vi tittade på varann och i princip tänker samma sak; "står det inte att dom har öppet till 17???" Sen trillade poletterna ner... Men mer tokigt blev det nog på kvällen då kl var 22 men egentligen bara 21 och vi tittade på vårt lilla underverk och sa att "nu är kl mycket och du ska sova" och vi möts av ett stort leende som mest bara talade om att "jag är inte trött än så försök ni bara!" =)
det gick dock bra att söva henne och hon sov i vanlig ordning hela natten!

Nu ska jag ta mig lite frukost,
väl mött!

/Olivias mamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0