Fysiklektioner och påskpussar!

Onsdag och dessvärre grå himmel, igår var det underbart väder som vi dock ej var ute och njöt av. Olivia hade en lite tråkig dag vad gäller sömn och var därför tröööött och lite smågnällig... Men hon sover såå bra på nätterna, nu har vi som rutin att påbörja läggningen runt 20:30-21:00 och därefter sover hon till ca 7-8 på morgonen! Riktigt bra!

För att återkoppla något till det jag skrev om sist:
* gällande strejken som ev. kunde försena inflyttning i Tallboda så kan jag glatt meddela att det aldrig bröt ut någon strejk utan båda parter gjorde upp i godo och vi får då flytta in som beräknat den 25 maj!

I fredags var vi i Mantorp på lite kalas vilket var jättetrevligt, Olivia hade inte sovit mkt under dagen och blev trött o lite ledsen men så fort bilen började rulla så sov hon som en stock hela vägen hem och resten av natten!
I lördags åkte familjen söderöver till pappa/morfar Håkan i Rimforsa. Vi hade jättetrevligt och åt i sedvanligt Rimforsamaner gooood mat och drack gott vin. Vi sov kvar och åkte hem söndag fm för att fixa ordning oss för kalas hon mamma för mormor. Hos mamma i söndags var flera av mina kusiner+kusinbarn, båda mina mostrar + respektive och så mormor och morfar så klart. God mat och en trevlig stund med alla släktingar! Det var en trevlig avslutning på en helg fylld av möten!

Igår hade i som sagt Zorro här och Ollie är mkt intresserad av honom och vill gärna ta i honom! Hon följer honom med blicken var han än går men blir lite stel när han kommer för nära...

Idag ska gullungen vaccineras, vägas och mätas. Jag vet att hon helt klart växer då jag förra veckan köpte 2 par nya byxer varav ett par är tajta nu!!! Antingen var det en konstig stl eller så har hon helt enkelt växt en hel stl sen förra veckan. Jag hade tänkt att hon kanske kunde ha dom byxerna ett tag men det verkar som att det gäller att använda dom för fullt nu innan det är försent... så kan det gå...

Vi har även börjat använda stol till Olivia, vi hade en sen tidigare men har även köpt en som vi enkelt kan ta av benen på och ta med oss när vi är bortbjudna. Hon gillar helt klart att sitta i den och vi har även börjat med grundreglerna i fysik...det som släpps på lite höjd faller till golvet... Dock så är det så att Ollie har lärt sig nåt man inte läser i fysikboken, nämligen att om man skriker så ljust och högt man kan samtidigt som man slår med båda handflatorna i bordet så kommer sakerna upp på bordet igen... det är till o va klippsk! =)
Favoritmaten just nu är banan/päron-yougurt! Går FORT ner och man vill gärna ha MER!

Kommande påskhelg bjuder på massor med trevligt sällskap för vår del, torsdag = middag i Tallboda, lördag = middag i Älvan, Söndag-Måndag = Sthlm!!! Ska bli såå kul att träffa er alla!

Nu ska morsan försöka hinna med en dusch! =)

/Olivias mamma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0